Pelletforum

Het forum over verwarmen met pellets

Voorstellen nieuwe leden

"De Tien Geboden”

Het pelletforum gebruiken:

Wie is er online?

Er zijn in totaal 17 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 17 gasten

Geen


Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 278. Dit aantal is bereikt op ma nov 21, 2011 8:52 pm.

Affiliates

Meest actieve berichtenplaatsers


  Forumregels

  pellbox
  pellbox
  Admin


  Man Aantal berichten : 791
  Leeftijd : 47
  Registration date : 28-10-08

  Forumregels Empty Forumregels

  Bericht van pellbox za dec 27, 2008 1:24 pm

  Disclaimer: Pellets. forummotion.com

  Inhoud:
  Door deze website te bezoeken verklaart u zich akkoord met deze disclaimer!
  De informatie die door pellets.forummotion.com wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend informatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

  Aansprakelijkheid:
  Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Pellets.forummotion.com. kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.  Pellets.forummotion.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie.

  Pellets.forummotion.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door pellets.forummotion.com worden beheerd en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van pellets.forummotion.com.

  Verantwoordelijkheid:
  Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van pellets.forummotion.com omtrent het gebruik van de informatie op te volgen.

  Beheer:
  Pellets.forummotion.com staat het plaatsen van reacties op het forum toe en zal deze, waar nodig, wijzigen of verwijderen zonder dit te verantwoorden doch is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van deze reacties.

  Voor het plaatsen of linken van/naar beeld- of geluidmateriaal geldt dat de voorkeur uitgaat naar "eigen werk". Mocht materiaal van derden in die zin gebruikt worden dient de plaats(t)er te waarborgen dat geen derdenrechten (copyright, auteursrecht etc.) geschonden worden en is hiervoor hoofdelijk verantwoordelijk.
  Forumregels:
  Op dit forum kan je terecht voor heel wat informatie over het verwarmen met pellets. Je komt er in contact met zowel gebruikers als techniekers en verkopers van pellets en pelletkachels en -systemen.
  Als deelnemer kan je inhoudelijke en technische informatie vinden, opgedane ervaringen delen en deelnemen aan discussies.
  De focus ligt daarbij op het verschaffen van informatie aan een brede groep van gebruikers en niet op het creëren van polemiek.
  (=Schriftelijke bestrijding van standpunten door twee of meer auteurs die zulke duidelijke verschillen van opvatting huldigen, dat ze elkaar in een pennenstrijd fel aanvallen).

  Van het forum ben je pas "officieel" lid als je na registratie een voorstelling gedaan hebt. Vanaf dan kan je aan de discussies deelnemen.
  Jezelf voorstellen kun je in het vakje "voorstellen nieuwe leden", bovenaan in de linkerkolom.

  Vooraleer vragen af te vuren, doorzoek eerst de verschillende vraagstaarten met behulp van de zoekknop linksboven.
  Vind je geen antwoord, maar wel een gelijkaardig onderwerp, klik dan op "Reageer" onderaan dat onderwerp en stel daar je vraag.
  Start pas een verse vraagstaart als je topic echt helemaal nieuw is.

  Het pelletforum moedigt de deelnemers aan om hun mening zo bondig mogelijk te formuleren, met duidelijke voorbeelden en/of argumenten.

  Het plaatsen van persoonlijke gegevens (huisadres, mailadres, telefoonnummers e.d.) in berichten is niet toegestaan. Hiervoor dient de PM-functie te worden gebruikt.

  Om misbruiken tegen te gaan, mogen er geen verkopersnamen vermeld worden in eerste berichten.
  Het forum mag op geen enkele wijze als drukkingsmiddel gebruikt worden om een geschil op te lossen.

  Moderatie:
  De admins en moderators van dit forum trachten als een goede huisvader te waken over de kwaliteit van de bijdragen op het forum. We trachten de bijdragen na te lezen eens ze online geplaatst worden. Het online plaatsen van een reactie houdt evenwel geen inhoudelijke goedkeuring door ons in. De neergeschreven mening blijft volledig voor rekening van de auteur.

  Volgende zaken kunnen van het forum worden verwijderd, zonder dat hiervoor een uitleg verschuldigd is:

  -bijdragen die niet over het opgegeven onderwerp handelen
  -reacties die geen meerwaarde/bijdrage leveren aan een topic/debat.
  -anonieme bijdragen, of reacties onder een valse naam, persoonlijke communicatie tussen twee forumleden
  -bijdragen die oproepen tot haat, deel uitmaken van een commerciële of ideële lastercampagne of beledigende taal bevatten

  Eenmaal geplaatste reacties vervallen aan het forum. De administrators van het pelletforum treden met de deelnemers niet in debat over het al dan niet online plaatsen of het wijzigen/verwijderen van reacties.
  De administrators kunnen, zonder hiervoor een uitleg verschuldigd te zijn, leden van het forum (al dan niet tijdelijk) verwijderen.

  Reclame maken is ten strengste verboden op het forum.

  Een regelmatige en zinvolle deelname aan het forum is een vereiste voor de geldigheid van een account, bij langdurige inactiviteit van een gebruiker wordt diens account verwijderd.

  Bezoeken/gebruiken van het pelletforum impliceert de aanvaarding van de forumregels.
  Als je niet akkoord gaat met één van de regels, maak dan niet langer gebruik van het forum.

   Het is nu za dec 02, 2023 6:56 am